Terrazzo werkblad

Voor een Terrazzo werkblad bent u bij Het Keukenblad in Eck en Wiel aan het juiste adres! Wij zijn een fabrikant van interieurbeton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen. Met onze eigentijdse producten en werkwijze hebben we de afgelopen 10 jaar veel mensen voorzien van betonnen werkbladen op maat voor de badkamer en keuken. Door de ruime ervaring weten we goed wanneer beton een goede toepassing is. Nieuwsgierig naar de voor- en nadelen van beton? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Terrazzo werkblad uitkiezen

Terrazzo is een mengsel van marmer of graniet met zand en cement. Door het toevoegen van kleurpigmenten wordt de kleur van de grondstof bepaald waardoor deze in meerdere natuurtinten te verkrijgen is. Met marmer als basis is Terrazzo zeer geschikt voor een werkblad in de keuken of badkamer. Bij Het Keukenblad weten we precies welke mogelijkheden deze grondstof biedt voor het gebruik in uw interieur en daar informeren we u graag over. Bekijk de verschillende mogelijkheden online om alvast een indruk te krijgen en u te oriënteren op de verschillende structuren en kleuren.

Meer informatie en contact

Een Terrazzo werkblad is verkrijgbaar in oneindig veel kleurcombinaties en kleurstructuren. Bel naar +31 (0)344 – 693038 voor meer informatie of vul onderstaand contactformulier in.

R

20+ jaar ervaring

Eigentijdse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit design beton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen.

R

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Alle kennis is in huis. Elk proces is handwerk.

R

Inspireren- en informeren

Wees welkom in onze fabriek en laat u inspireren.

Contactpagina

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen?

Contactgegevens

Andere bezoekers bekeken ook:

Beton design | Interieur beton | Betonnen buitenkeuken

Locatie UwBedrijf