Onderhoud

Met Beton of Terrazzo heeft u gekozen voor een waardevol, hoge kwaliteit en duurzaam product. Bovendien is elk Betonnen- en Terrazzoblad uniek. Mogelijke verschillen in kleur,structuur, gaatjes en gewolktheid onderstrepen het unieke karakter van uw betonnen- of Terrazzoblad.

De eigenschappen zijn inherent aan het Betonnen- en Terrazzoblad. Geef het blad de kans om te leven. Beton en Terrazzo zijn duurzame materialen. Indien u gekozen heeft voor een ongecoat blad, is het noodzakelijk te impregneren voor gebruik om te voorkomen dat vlekken in het materiaal dringen. Wij adviseren bij een ongecoat blad maandelijks te impregneren. De juiste zorg voor uw dagelijks gebruik beschermt en ondersteunt het impregnatie effect. Voor dit doel hebben wij opgesteld als toonaangevende specialist in Beton- en Terrazzosector, de bijgeleverde onderhoudsproducten.

Het bestaat uit de fabriek impregnatie gebruikte Lotus LongLife en het dagelijkse schoonmaak Pearly. Wij wensen u veel genot van uw werkblad van Beton en Terrazzo!

Gebruik impregneren met Lotus Longlife:

Voor het impregneren wordt aanbevolen het werkblad met Pearly grondig schoon te maken. Het werkgebied moet schoon, droog en vrij van vlekken zijn. De speciale impregnering Lotus LongLife brengt u gelijkmatig aan met een pluisvrije doek en laat het inwerken. Na een paar minuten kan overtollig materiaal vervolgens worden opgenomen met een doek. Let op! Aangrenzende meubels zoals bv hout fronten, kookplaten of metalen frames mogen niet in contact komen met Lotus Longlife impregneermiddel. Reiniging alleen met Pearly.

Het gebruik van Pearly is simpel:

Het product sproeien op het gehele gebied. Na een korte blootstelling wrijven met een schone doek.
In diep gewortelde vlekken die niet volledig kan worden verwijderd met Pearly, adviseren wij contact op te nemen met Het Keukenblad B.V. Tel 0344 – 693038 of E-mail

Opmerkingen:

Te warme potten en pannen kan leiden tot spanningen en scheuren in het werkoppervlak en verwondingen aan de impregnatie opleveren.Gebruik dus altijd onderzetters en snijplanken! Beton en Terrazzo is in het algemeen niet beschermd tegen de invloed van zuren.

Te weten:

Let op: Bij gebruik van wijn, champagne, sap, fruit of acidbevattende middelen (zoals azijnzuren, ontkalking en schuurmiddelen) moeten eventuele vlekken op het blad onmiddellijk opgeruimd worden. Hete olie of vet, residuen van zeer gekleurde voedingsmiddelen (zoals bv rode sap, rode wijn of rode bieten) moeten onmiddellijk worden weggeveegd.
Gelieve geen gebruik van schilderstape of plakband op het betonnen blad. Dit kan de coatinglaag beschadigen.

R

20+ jaar ervaring

Eigentijdse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit design beton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen.

R

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Alle kennis is in huis. Elk proces is handwerk.

R

Inspireren- en informeren

Wees welkom in onze fabriek en laat u inspireren.

Contactpagina

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen?

Contactgegevens

Pearly (500ml)
Dagelijkse reiniging van Beton en Terrazzo

Pearly en Lotus LongLife set
Pearly + Impregneermiddel voor Terrazzo en ongecoat Beton

Voor het verzenden van onze onderhoudsproducten brengen wij € 7,95 * per zending in rekening.

*(excl. 21% BTW). Voor vragen, bestellen of prijsopgaven, neemt u contact op met Sabrina

Locatie UwBedrijf