Interieur beton

Het Keukenblad is de specialist als het gaat om een interieur van beton! Door de natuurlijke en neutrale uitstraling past beton in iedere stijl en elk interieur. Daarnaast is het ook nog een zeer duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Bent u momenteel op zoek naar een werkblad voor uw keuken of buitenkeuken? Bekijk dan eens de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van beton bij Het Keukenblad!

 

Modern interieur van beton

Een interieur voorzien van een werkblad van beton kan zowel stoer, als modern, puur en tijdloos zijn. Door de grote voordelen kiezen consumenten steeds vaker voor beton in hun badkamer en keuken in plaats van andere materialen. Het Keukenblad levert al ruim 10 jaar aan klanten in heel Nederland. Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit verschillende soorten, kleuren en structuren beton. Ook maatwerk is mogelijk. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van onze producten direct online om een idee te krijgen van de mogelijkheden voor uw interieur!

Onze producten

Wij maken voornamelijk interieur van beton voor keukens en badkamers. U kunt daarbij denken aan werkbladen en wastafels maar ook tafelbladen en buitenkeukens behoren tot de mogelijkheden. Meer weten? Bel ons op +31 (0)344 – 693038 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen.

R

20+ jaar ervaring

Eigentijdse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit design beton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen.

R

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Alle kennis is in huis. Elk proces is handwerk.

R

Inspireren- en informeren

Wees welkom in onze fabriek en laat u inspireren.

Contactpagina

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen?

Contactgegevens

Locatie UwBedrijf