Betonnen keukenblad

Een betonnen keukenblad van een uitstekende kwaliteit koopt u natuurlijk bij Het Keukenblad in Eck en Wiel! Wij zijn al ruim 10 jaar de specialist op het gebied van betonnen en terrazzo werkbladen en ander interieur beton. Als groothandel verzorgen wij niet alleen de levering van betonproducten maar doen we tevens zelf de installatie en het onderhoud. Of u nu op zoek bent naar een mooi keukenblad, een compleet badkamermeubel of een tafelblad, bij Het Keukenblad helpen we u graag verder!

 

Betonnen keukenblad op maat

Als specialist voorzien wij onze klanten niet alleen van een betonnen keukenblad naar wens. Voorafgaand aan de koop informeren en adviseren we u graag over de verschillende kleuren, structuren en typen beton zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook de installatie wordt door onze eigen servicedienst verzorgd even als het nodige onderhoud en de reparaties. Bekijk de verschillende projecten online om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de nette afwerking van onze producten.

Unieke eigenschappen

Twijfelt u nog op een betonnen keukenblad bij u past? Vraag ons dan naar de bijzondere eigenschappen van dit materiaal zoals de duurzaamheid, hardheid, onderhoudsvriendelijkheid en soliditeit. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)344 – 693038.

R

20+ jaar ervaring

Eigentijdse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit design beton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen.

R

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Alle kennis is in huis. Elk proces is handwerk.

R

Inspireren- en informeren

Wees welkom in onze fabriek en laat u inspireren.

Contactpagina

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen?

Contactgegevens

Locatie UwBedrijf