Betonnen buitenkeuken

Het Keukenblad ontwerpt en installeert voor u een betonnen buitenkeuken op maat in heel Nederland! Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van beton kunnen we u uitstekend informeren en adviseren over het gebruik van beton in keukens, badkamers en tuinen. Naast een deskundig advies kunt u bij Het Keukenblad ook terecht voor een ruime keuze aan betonsoorten, meubelen en een uitstekende service en dienstverlening. Nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact met ons op!

 

 

Betonnen buitenkeuken laten maken

Bent u aan het kijken voor een mooie buitenkeuken voor uw tuin of vakantiehuis? Bekijk dan ook eens de website van Het Keukenblad voor een uitgebreid aanbod betonnen keukenbladen en meubelen. Wij kunnen voor u een betonnen buitenkeuken op maat ontwerpen, leveren en installeren waardoor u enkel nog van de voordelen hoeft te genieten. Samen met onze specialist maakt u een keuze uit de verschillende kleuren, structuren en typen beton waardoor de keuken de uitstraling krijgt die u voor ogen hebt!

Meer weten over materiaalkeuze

Wilt u meer weten over de materialen geschikt voor een betonnen buitenkeuken of de combinaties met kunststof, natuursteen, composiet of massief hout? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)344 – 693038.

R

20+ jaar ervaring

Eigentijdse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit design beton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen.

R

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Alle kennis is in huis. Elk proces is handwerk.

R

Inspireren- en informeren

Wees welkom in onze fabriek en laat u inspireren.

Contactpagina

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen?

Contactgegevens

Andere bezoekers bekeken ook:

Beton design | Terrazzo werkblad | Betonnen keukenblad

Locatie UwBedrijf