Aanrechtblad Terrazzo

Een aanrechtblad van Terrazzo laat u op maat maken en installeren door de specialisten van Het Keukenblad! Wij zijn al ruim 10 jaar de specialist in beton waar u terecht kunt voor een ruim aanbod beton producten van een uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Door onze ruime kennis en ervaring weten we precies welke betonsoort het meest geschikt is voor uw toepassing. Voor een persoonlijk advies nemen wij graag de tijd zodat u precies weet wat uw keuze in houdt en waar u op kunt rekenen wanneer u kiest voor een werkblad van Terrazzo geleverd door Het Keukenblad.

 

Voordelen gebruik aanrechtblad van Terrazzo

Een aanrechtblad van Terrazzo heeft enkele bijzonder eigenschappen waardoor het zeer geschikt is voor bladen in keukens en badkamers. Zo zijn de werkbladen:

  • Duurzaam
  • Slijt en stootvast
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Hygiënisch
  • Bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren

Naast de verschillende kleuren kunt u er tevens voor kiezen om het werkblad te laten impregneren waardoor deze meer zal gaan glanzen en nog beter bestand is tegen vuil en beschadigingen.

Deskundig advies

Wilt u meer weten over de verschillen tussen een aanrechtblad van Terrazzo en ander beton? Vraag de specialisten van Het Keukenblad dan gerust om een deskundig advies! U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)344 – 693038 en via onderstaand contactformulier.

R

20+ jaar ervaring

Eigentijdse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit design beton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen.

R

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Alle kennis is in huis. Elk proces is handwerk.

R

Inspireren- en informeren

Wees welkom in onze fabriek en laat u inspireren.

Contactpagina

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen?

Contactgegevens

Locatie UwBedrijf