Aanrechtblad beton

Voor een modern en duurzaam aanrechtblad van beton of Terrazzo moet u bij Het Keukenblad zijn! Betonnen aanrechtbladen hebben een natuurlijke en neutrale uitstraling waardoor ze prefect passen in een landelijk maar ook in een strak en modern interieur. Naast de neutrale uitstraling zijn de bladen ook nog een zeer onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in verschillende kleuren en uiterst duurzaam. Benieuwd of een betonnen werkblad past bij uw interieur? Bekijk dan direct online onze producten.

 

Modern aanrechtblad van beton

Het uitzoeken van een keukenblad is vaak een lastige opgave. Aan de ene kant wenst u gemak, hygiëne en duurzaamheid maar aan de andere kant is de kleur en structuur ook zeer bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Bij Het Keukenblad helpen we u graag uw wensen op een rijtje te zetten en gaan we samen met u op zoek naar het juiste aanrechtblad van beton voor uw keuken. Wanneer we de juiste materialen en opstelling hebben gevonden komt onze installatiedienst bij u langs om het blad te monteren en netjes af te werken voor een mooi eindresultaat.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over het aanschaffen en zetten van een aanrechtblad van beton? Wij voorzien u graag van meer informatie. Bel met één van onze medewerkers via nummer +31 (0)344 – 693038.

R

20+ jaar ervaring

Eigentijdse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit design beton, gespecialiseerd in terrazzo- en betonnen werkbladen.

R

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Alle kennis is in huis. Elk proces is handwerk.

R

Inspireren- en informeren

Wees welkom in onze fabriek en laat u inspireren.

Contactpagina

Heeft u vragen of wilt u eens langskomen?

Contactgegevens

Andere bezoekers bekeken ook:

Beton design | Interieur beton | Terrazzo werkblad

Locatie UwBedrijf